Stacionarna telefonska številka02 250 22 35

E-poštni naslovinfo@pec.si
HP Probook 455 g10



Ste pozabili geslo?

Ustvari račun
Renew VROČE Lokacija MikroTik Servis Pišite nam
Vrh » Katalog » Fotografija / GPS / Dodatki » Športne kamere in dodatki
  Izbrani artikli


HP EliteBook 860 G10 Intel Core i7-1355U 16inch WUXGA 16GB 1TB SSD W11P 8A3Z1EA#BED

dobavljivo
1.631,54 €
  Kaj je novega?


Računalnik MEGA MT S7X GAMER i5-13400F/RTX4060Ti-16GB/32GB-DDR5/1TB/750W/Win11Home/bela RGB

dobavljivo
1.556,00 €
HP Probook 455 g10
Akcija - Športna kamera GoPro HERO Session
Natisni stran

Akcija - Športna kamera GoPro HERO Session

Cena: 229,99 €
Dobavljivost: zaloga
Dostava: BREZPLAČNA
Šifra artikla: GoProHEROSession
Vse cene so z 22% DDV.


HP Probook 455 g10

GoPro HERO session


Tako majhna. Tako navdušujoča.
GoPro HERO Session je zmogljiva kamera, najmanjša, najlažja in najbolj priročna do sedaj. Robustna in vodotesna zasnova odpravlja potrebo po ločenem ohišju, upravljate pa jo z enim samim gumbom. Možnost zajema videa ločljivosti Full HD 1080p pri 60 fps, 8MP fotografij, vgrajen Wi-Fi in Bluetooth.

GoPro HERO Session je 50% manjša in 40% lažja od starejših modelov GoPro kamer* in tako med vsemi najbolj uporabna. Zaradi elegantne in vsestranske zasnove je doma kjerkoli - od zasneženih pist do morskih valov.

Fleksibilnost pritrjevanja.
Kamera HERO Session je opremljena s posebaj zasnovanimi nosilci in dodatno opremo, ki so povsem združljivi tudi z ostalo GoPro opremo, na voljo je tako veliko več načinov pritrjevanja.

Profesionalna kvaliteta videa.
GoPro HERO Session nudi naravnost osupljivo kvaliteto videa. Naredite ostre in realistične video posnetke visokih ločljivostih 1440p30 in 1080p60. Visoka hitrost predvajanja 720p100 vam omogoča izredno tekoče počasne posnetke vaših najboljših trenutkov.

Neverjetna moč fotografiranja.
Naredite popoln posnetek z vrsto različnih načinov fotografiranja. Zajemite posamične 8MP slike, hitre posnetke z intervali od 0,5 do 60 sekund ter neprekinjeno slikanje pri 10 posnetkih na sekundo. HERO Session pokriva vse načine fotografiranja.

Dostopanje do načinov in nastavitev z aplikacijo GoPro in upravljalnikom Smart Remote.
HERO Session že privzeto zajema video 1080p30 in 8MP velike hitre posnetke v 0,5 sekundnih intervalih. Do večine drugih načinov pa lahko dostopate z uporabo GoPro aplikacije ali daljinskega upravljalnika Smart Remote** daljinskega upravljalnika. Od posamičnih fotografij do hitrih posnetkov, neprekinjeninega slikanja in video zanke - kamera HERO Session zmore vse. Za upravljanje z nastavitvami, kot so ločljivost videa, hitrost predvajanja, vidno polje in druge lahko prav tako uporabite aplikacijo ali daljinski upravljalnik.

Trpežna in vodoodporna.
HERO Session je trpežna in vodoodporna do 10m globine, s tem tudi odpade potreba po dodatnem vodoodpornem ohišju. Priročno zasnovana kamera je vedno pripravljena na akcijo.

Upravljanje z enim gumbom.
En sam pritisk na sprožilec prižge kamero in prične s snemanjem videa ali hitrega posnetka. Ponovni pritisk na sprožilec snemanje ustavi in ugasne kamero. Tako enostavno je.

Najbolj poglobljen video na svetu.
HERO Session se ponaša z ekskluzivnim video načinom SuperView™, ki omogoča zajemanje videa z najobsežnejšo perspektivo na svetu. Posnamete lahko več od sebe in več od vaše okolice. Rezultat tega je osupljiv posnetek vsake vaše avanture.

Auto Low Light način.
Naj kamera misli namesto vas. Za najboljši izkoristek način "Auto Low Light" samodejno spreminja hitrost videa glede na svetlobne pogoje, kar vam omogoča, da se gibljete med temnim in svetlim okoljem, ne da bi bilo pri tem potrebno posegati v nastavitve kamere.

Protune™za video.
Protune izkoristi ves potencial kamere. Nudi minimalno kompresiran video, ki je optimiziran za profesionalno produkcijo.

HiLight zaznamek za najboljše trenutke.
HiLight zaznamek vam omogoča, da že med snemanjem zaznamujete ključne trenutke, da jih pri predvajanju in obdelovanju videa nato hitreje najdete. Dovolj je, da pritisnete gumb na kameri ali daljinskem upravljalniku Smart Remote**, prav tako pa lahko za to uporabite tudi aplikacijo GoPro App.

Sistem dveh mikrofonov.
HERO Session ima dva mikrofona: enega na sprednji, drugega pa na zadnji strani ohišja. Kadar snemate v vetrovnih pogojih ali pri visokih hitrostih, kot npr. motošport, kamera samodejno vklopi tisti mikrofon, ki je najbolj primeren za optimalno kvaliteto zvoka. Rezultat? Zmanjšan hrup vetra in večja kakovost zvoka, ne glede na pogoje in vrsto aktivnosti.

Vgrajena baterija.
Baterija je vgrajena neposredno v kamero in napolnjena nudi do 2 uri snemanja.*** Priloženi USB kabel omogoča polnjenje preko računalnika ali GoPro stenskega adapterja.**

Obrnjena na glavo a kljubtemu snema pravilno.
Kadar je kamera obrnjena na glavo, funkcija "Auto Image Rotation" samodejno obrne posnetek v pravilen položaj. Obračanje posnetkov pri postprodukciji s tem odpade.

Združljiva z vsemi GoPro nosilci.
HERO Session je združljiva z vsemi GoPro nosilci. Če imate doma celo zalogo nosilcev in iščete nove načine, kako posneti vaše naljubše aktivnosti, boste to lahko storili brez težav. Za edinstven zorni kot jo lahko nosite na čeladi ali na prsih. Da bi posneli karseda poglobljen posnetek vaše izkušnje, jo prav tako lahko pritrdite na kolo, desko, motocikel ter na ogromno druge športne opreme.

Upravljaj, glej in deli preko Wi-Fi + Bluetooth®.
Z vgrajenima Wi-Fi in Bluetooth®, ki omogočata, da kamero povežete z aplikacijo GoPro App, ki vaš telefon ali tablični računalnik spremeni v daljinski upravljalnik in nudi predvajanje posnete vsebine ter deljenje preko Instagrama, tTwitterja in drugih medijev. Prav tako boste imeli dostop do GoPro kanala, na katerem si lahko ogledate najnovejše GoPro posnetke s celega sveta. Smart Remote** vam omogoča upravljanje več GoPro kamer hkrati na razdalji do 182m.

GoPro Studio. Postprodukcija poenostavljena.
Razširite vašo GoPro izkušnjo z brezplačno programsko opremo GoPro Studio. Uporabite jo za uvoz vaše GoPro vsebine in ustvarite lastne posnetke v stilu GoPro ter jih delite z vsem svetom.

* Izračun na osnovi razlike v teži med HERO Session v standardnem ohišju in HERO4 Silver v standardnem ohišju s standardnimi vratci.
** Smart Remote, microSD kartica in drugi dodatki so na voljo v sklopu dodatne opreme.
*** Na osnovi testiranja snemanja 1080p30 videa z izklopljenim Wi-Fi. Dejanski učinek lahko odstopa, kar je odvisno od nastavitev, okoliških dejavnikov in drugih vplivov. Maksimalna kapaciteta baterije se pri uporabi sčasoma zmanjša.

GoPro HERO Session

 

Artikel je bil dodan v katalog dne 02.03.2017 09:33:47 uri. Zadnja posodobitev je bila izvedena dne 19.06.2017 14:06:11 uri.

Informacije o dobavi

Če je produkt na zalogi in če ura še ni odbila 13:00 in je delavnik, bo šla pošiljka še danes na pot.

Če produkta nimamo na zalogi, in pri dobavi piše: dobavljivo.

V tem primeru bo na dostavo potrebno počakati nekoliko dlje, vendar običajno ne dlje kot 2 delovna dneva. Včasih pa se zgodi, da je na nekatere artikle zaradi različnih okoliščin potrebno počakati še kakšen dan več. Za informacije o dobavljivosti le-teh nam pošljite povpraševanje.
Z veseljem vam bomo pomagali.

Če se boste odločili za lasten prevzem na sedežu spletne trgovine Pec sistemi d.o.o. (Hrenova ulica 25, 2000 Maribor), to lahko storite vsak delovnik med 9:00 in 16:00 uro.

Informacije o izdelku

Če želite informacije o izdelku iz prve roke, nas lahko pokličete na telefonsko številko

02 250 22 35

ali nam pošljete povpraševanje na

info@pec-sistemi.si

Z veseljem vam bomo pomagali tudi pri izbori najbolj primernega izdelka za vas.

Vračilo v 45 dneh

Naročeno blago, kupljeno preko interneta, lahko v 45 dneh vrnete brez obveznosti. Zadošča, da nas v 15 dneh od prevzema izdelka obvestite, da odstopate od nakupa, blago pa nam lahko vrnete v naslednjih 30 dneh.

V takšnih primerih vam kupnino vrnemo (na TRR) najkasneje v 15 dneh. Na www.tehnox.si omogočamo tudi zamenjavo artikla.

Več o možnostih vračila blaga:

Reklamacije in vračila

Možnosti plačila

Pec sistemi d.o.o. omogoča naslednje načine plačila:

z gotovino ob prevzemu (velja spletna cena),

z bančnim nakazilom na račun Pec sistemi d.o.o. (po ponudbi/predračunu) (velja spletna cena),

Več o plačilnih pogojih

HP AMD kampanja
  Povej prijatelju
  Super ugodne cene

Računalnik MEGA MT S7X GAMER i7-14700KF/RTX4070Ti Super/32GB-DDR5/2TB-4.0/750W/Brez OS/bela RGB
dobavljivo
2.309,00 €